Poddkvällar Rynge Teater

Poddkvällar: LIVE-podd inför publik!

Podd inför publik med spännande gäster

Om våra poddkvällar

Poddkvällar på Rynge Teater

Välkommen till våra poddkvällar på Rynge Teater! Här spelar vi in en podd inför publik med Christer som intervjuar en ny spännande gäst varje gång. De pratar om vad gästen har på gång, ofta något på teatern, och om aktuella kulturella ämnen.

Kvällen är uppdelad i två delar, ungefär 30 minuter vardera, med en paus emellan. Efter pausen bjuder Christer och gästen på ett roligt uppträdande som bygger på idéer från publiken. Under pausen planerar de uppträdandet som följs av fortsatta intervjuer.

Det blir en härlig mix av samtal och improvisation. Missa inte det!

FRI ENTRÈ

Servering

Servering med Kaffe och bullar finns på plats, det går också bra att ta med egen picknick med mat och valfri dryck till Rynge Teater att avnjutas i vår mysiga trädgård!

DATUM 2024

12 juli kl 19:00, kl 19:00 – 20:30
GÄST: Hanna Nygårds

Hanna Nygårds är verksam som frilansande skådespelare och teaterregissör med utbildning från bland annat Luleå Teaterhögskola där hon examinerades 2018. Sedan examen har hon synts både som regissör och på scen på bland annat Strindbergs intima teater (Scener ur ett äktenskap), Borås Stadsteater (Brända Tomten, regi), Dalateatern (Ödesmärkt) och Ö2 scenkonst (Efter Fedra, regi och text).

2 augusti kl 19:00, kl 19:00 – 20:30
GÄST: Lars Schilken

Lars Schilken är en mångsidig skådespelare, regissör, manusförfattare och entreprenör med en framstående karriär inom teater och underhållning. Utbildad vid Teaterhögskolan i Luleå har han arbetat på flera välkända teatrar och medverkat i produktioner som ”Paria” på Rynge Teater. Han har regisserat revyer med Piterevyn och föreställningen ”Kontaktannons” 2012. Lars ansvarade i fem år för nöjesparken Western Farm i Boden, där han skapade western-shower. Han har också skapat berättarteater med fokus på skånska skrönor.

16 augusti kl 19:00, kl 19:00 – 20:30
GÄST: Nanna Nore

Vi välkomnar till kvällens LIVE-podd, Nanna Nore, som varit med i Ett Drömspel, fröken Julie och Tartuffe!

Nanna Nore är en mångsidig konstnär och pedagog med en gedigen utbildning och erfarenhet inom teater och konst. Hon har utbildat sig till skådespelare vid Teaterhögskolan i Malmö och har även en Masterexamen med inriktning mot pedagogik från samma institution. Sedan 2022 har Nanna arbetat som skådespelare, teaterpedagog och konstpedagog, och hon är engagerad i att både utöva och undervisa inom dessa konstformer.

Poddkvällar på Rynge Teater